Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni

Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni
Bezglutenowe & wegańskie Tartlets dynia może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowe " tartlety z pora i brokułów (wegańskie, bezglutenowe, bez soi), Bezglutenowe, Wegańskie Tartaletki Żurawinowo-Migdałowe, oraz Tartaletki Czekoladowo-Malinowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie).

Instrukcje

1
Wymieszaj brązowy cukier, mąkę ryżową, mąkę z tapioki, gumę ksantamową, cynamon i granolę do połączenia. Widelcem pokrój skracanie, aż mieszanina będzie krucha.Lekko posmaruj patelnię do muffinów lub linię wkładkami do muffinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2
Umieść 1 łyżkę mieszanki w każdej i naciśnij na miejsce. Zachowaj pozostałą mieszaninę na górze. Zestaw aside.To zrobić nadzienie z dyni: wymieszać mąkę ryżową, proszek do pieczenia, przyprawy z dyni i sól. Zestaw aside.In oddzielną miskę, wymieszać dynię, mleko ryżowe, brązowy cukier i olej, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać mieszaninę mąki do dyni i dobrze wymieszać.Napełnij tacę na muffinki nadzieniem z dyni. Top off z posypką mieszanki extra crust. może być dodatkowa polewa w zależności od tego, ile chcesz użyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
4
Piec tarty przez 10 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Pozostaw do ostygnięcia w patelni muffin na około 15 minut przed wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Wyjąć ostrożnie, za pomocą dwóch łyżek.
7
Podawać na ciepło lub na zimno. Przechowywać świeże w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn