Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni

Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni
Bezglutenowe & wegańskie Tartlets dynia może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowe " tartlety z pora i brokułów (wegańskie, bezglutenowe, bez soi), Bezglutenowe, Wegańskie Tartaletki Żurawinowo-Migdałowe, oraz Tartaletki Czekoladowo-Malinowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie).

Instrukcje

1
Wymieszaj brązowy cukier, mąkę ryżową, mąkę z tapioki, gumę ksantamową, cynamon i granolę do połączenia. Widelcem pokrój skracanie, aż mieszanina będzie krucha.Lekko posmaruj patelnię do muffinów lub linię wkładkami do muffinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Umieść 1 łyżkę mieszanki w każdej i naciśnij na miejsce. Zachowaj pozostałą mieszaninę na górze. Zestaw aside.To zrobić nadzienie z dyni: wymieszać mąkę ryżową, proszek do pieczenia, przyprawy z dyni i sól. Zestaw aside.In oddzielną miskę, wymieszać dynię, mleko ryżowe, brązowy cukier i olej, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę mąki do dyni i dobrze wymieszać.Napełnij tacę na muffinki nadzieniem z dyni. Top off z posypką mieszanki extra crust. może być dodatkowa polewa w zależności od tego, ile chcesz użyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
4
Piec tarty przez 10 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pozostaw do ostygnięcia w patelni muffin na około 15 minut przed wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Wyjąć ostrożnie, za pomocą dwóch łyżek.
7
Podawać na ciepło lub na zimno. Przechowywać świeże w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn