Bezglutenowe Harissa Pieczone Tacos Ze Słodkich Ziemniaków

Przepis bezglutenowe Harissa Pieczone słodkie ziemniaki Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pietruszkę, komosę ryżową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarny ryż z pieczoną dynią, Harissanem i kozim serem {bezglutenowy, + Wegetariański}, Jesienna Sałatka Chop z pieczonych buraków + Słodki Ziemniak i jabłko Dijon Dressing (bezglutenowe & łatwo wegańskie!), oraz Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. W średniej misce, wrzucić składniki nadzienia ziemniaków, kawałki powłoki równomiernie. Ułóż na nieprzetworzonym dużym arkuszu ciasteczek.
Piec 25 minut; wymieszać.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub do złotego koloru i chrupiące.
Tymczasem wymieszać składniki Herbed Sałatka, dobrze mieszając; odstawić. W rondlu 2-quart, podgrzać 2 szklanki wody do wrzenia.
Dodaj quinoa; gotować 10 protokół.
Dobrze spuścić. Ułóż na innym arkuszu ciasteczek, wymieszaj z 2 łyżeczkami oleju.
Umieść arkusz cookie quinoa w piekarniku ze słodkimi ziemniakami w ciągu ostatnich 10 minut czasu pieczenia do toastów lekko, mieszając raz.
Napełnij każdą tortillę nadzieniem ziemniaczanym, sałatką, łyżką jogurtu i 1 łyżką opiekanej quinoa.