Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym

Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym
Bezglutenowe ciastka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 408 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, proszek do pieczenia, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowy, Bezmleczny Syrop Czekoladowy, Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym, oraz Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj patelnię 9×13 cali z rzepą spray.In duża miska do mieszania, połączyć olej, miód, mleko ryżowe, siemię lniane i wanilia (dodać w kolejności), i mieszać przez 2 minuty na średniej wysokiej prędkości.Stopniowo mieszać w brązowej mąki ryżowej, mąki amarantus, i kakao w proszku (dodać w kolejności), i wymieszać na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka AmarantowaMąka Amarantowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Siemię LnianeSiemię Lniane
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia (w kolejności) i wymieszaj na średniej prędkości przez 1 minutę.Wymieszać z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Wlać do przygotowanej patelni i piec przez 18 do 20 minut. Schłodzić przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn