Bezglutenowe Brownie i jagody deser Pizza
Przepis bezglutenowe Brownie i jagody deser Pizza może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, truskawek, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza deserowa Brownie ' N Berries, [] No Cook deser: jagody & nasiona Kokosowe Chia budyń z syropem klonowym {Wegańskie przyjazne, bezglutenowe,bezmleczne}, oraz Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (lub325 dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 12-calowej patelni do pizzy sprayem do gotowania lub skracaniem.
W dużej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Piec 18 do 20 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi czysty lub prawie czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, beat twarożek, cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na bazie brownie. Ułóż jagody na mieszance twarogu. Mieszaj galaretkę, aż będzie gładka; umyj jagody. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do schłodzenia.
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.