Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake
Bezglutenowe batony jabłkowe Chex® No-Bake to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków ryżowych, brązowego cukru, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake, Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ , oraz Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać płatki, jabłka, migdały i żurawinę; odstawić.
W dużej misce do mikrofali, masło mikrofalowe, syrop kukurydziany i brązowy cukier odkryte na wysokie 2 do 3 minut mieszając co 30 sekund lub do momentu wrzenia mieszaniny i lekko zagęszczony.
Wlać mieszaninę płatków zbożowych do miski; mieszać do równomiernego pokrycia. Używając masłem tył łyżki, naciśnij mieszaninę mocno w patelni. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do czasu wystarczająco twarde do cięcia.
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.