Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake

Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake
Bezglutenowe batony jabłkowe Chex® No-Bake to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków ryżowych, brązowego cukru, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake, Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ , oraz Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać płatki, jabłka, migdały i żurawinę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
( 23)( 23)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce do mikrofali, masło mikrofalowe, syrop kukurydziany i brązowy cukier odkryte na wysokie 2 do 3 minut mieszając co 30 sekund lub do momentu wrzenia mieszaniny i lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę płatków zbożowych do miski; mieszać do równomiernego pokrycia. Używając masłem tył łyżki, naciśnij mieszaninę mocno w patelni. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do czasu wystarczająco twarde do cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn