Bezglutenowe Batoniki Brownie Goody
Przepis bezglutenowe Brownie Goody Bars jest gotowy w około 3 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzeszki ziemne, masło i jajka zwane, płatki ryżowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Bezglutenowe Batoniki Brownie Goody, Brownie Goody Bars, oraz Brownie Goody Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić i piec brownies zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą masła, jaj i dowolny z patelni wyboru linii z folią, następnie nasmarować folią na dole tylko dla łatwiejszego usuwania. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozłóż lukier na ciastkach.
Posypać orzeszkami ziemnymi. Przechowywać w lodówce.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło orzechowe odkryte na Wysokiej 1 do 2 minut, mieszając raz, aż do stopienia. Wymieszać z płatkami.
Rozłożone na matowe ciasteczka. Całkowicie schłodzić przed cięciem, około 1 godziny.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.