Bezglutenowa Zupa Z Brokułów

Bezglutenowa zupa z brokułów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać masło, musztarda dijon, marchew, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać słodką mąkę ryżową, można śledzić to danie główne z Mama pieczone ciasto kokosowe orzech słodki ryż jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowe " tartlety z pora i brokułów (wegańskie, bezglutenowe, bez soi), Cheesy Ranch pieczone brokuły-Low Carb i bezglutenowe, oraz Kremowa zupa brokułowa bez kremu {bezglutenowa, bezmleczna i niskowęglowodanowa} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając często drewnianą łyżką, aż półprzezroczyste i miękkie, o 2 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Nadal mieszać często.
Dodać musztardę i wymieszać, aby połączyć.
Wymieszaj słodką mąkę ryżową, aż powstanie pasta. Gotować, stale mieszając, aż pasta stanie się jasnobrązowa, około 4 minut.
Ubijamy wywar z kurczaka powoli i równomiernie.
Trzepaczka do mleka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołej gotować, a następnie dodać brokuły, marchew, ostry sos pieprzowy, i czarny pieprz. Gotować na wolnym ogniu (szukać od czasu do czasu delikatnych bąbelków) przez 30 minut.
Za pomocą szczelinowej łyżki przełożyć brokuły z zupy do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj obfity plusk zupy, około 1/2 szklanki. (Nie napełniaj blendera więcej niż w połowie. Pracuj partiami, jeśli masz mały blender.) Mieszamy, aż brokuły będą prawie gładkie, ale nie pastą.
Powrót brokuły do zupy. Wymieszać, aby połączyć.
Dodaj Velveeta. Używając drewnianej łyżki, mieszaj, aż Velveeta się stopi (patrz uwaga powyżej). Doprawić do smaku solą i dusić przez 5 minut.
Serw. Resztki zupy należy przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce do 3 dni.