Bezglutenowa cebula kwitnąca Chex® z boczkiem Chipotle Dip
Bezglutenowe cebule Kwitnące Chex® z bekonem Chipotle Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz liście tymianku, boczek, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chex ® kwitnąca cebula z boczkiem Chipotle Dip, Cebula Kwitnąca Boczek Chex Mix®, oraz Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać składniki Dip w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Zmiażdżyć zboża. W dużej misce wymieszać pokruszone zboża, mieszankę do pieczenia, sól i przyprawy. W innej dużej misce ubij mleko i jajka trzepaczką.
Cut 1/2 cala off spiczasty koniec cebuli; obrać cebulę, pozostawiając dolnej łodygi.
Wytnij rdzeń o średnicy 1 cala ze środka cebuli. Używając bardzo ostrego, dużego noża, przeciąć środek cebuli do około trzech czwartych drogi w dół. Obrócić cebulę o 90 stopni i ponownie pokroić w X w poprzek pierwszego cięcia. Przekrój sekcje na pół, bardzo ostrożnie, aż cebula zostanie przecięta 16 razy. Nie przycinaj na dno cebuli.
Rozłóż "płatki" cebuli. Cebulę posmarować mieszanką zbóż, oddzielając płatki i posypując między nimi suchą powłoką. Cebulę zanurz w mieszance jajecznej, a następnie ponownie w mieszance zbożowej. To podwójne zanurzanie zapewnia dobrze pokrytą cebulę; część powłoki zmywa się podczas smażenia cebuli.
Powtórz Krok 3 z pozostałą cebulą, mieszaniną zbóż i mieszaniną jaj.
W frytkownicy lub ciężkim rondlu umieść wystarczającą ilość oleju, aby przykryć cebulę.
Rozgrzać olej do temperatury 177°. za pomocą łyżki szczelinowej powoli umieść 1 powlekaną cebulę na raz w gorącym oleju. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać olej w temperaturze350. Smaż 3 minuty; obróć cebulę łyżką szczelinową. Smażyć 3 do 4 minut dłużej lub aż cebula będzie złoty kolor.
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na gorąco z dipem.