Beza

Beza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj bezy. Ten bezglutenowy przepis serwuje 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 8G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, pieczone, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Beza II.

Instrukcje

1
Zrób krem pistacjowy: drobno zmiel pistacje z 1 szklanką drobnego cukru w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj 1/2 szklanki mleka i puree do gęstej pasty i przełóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszaj 2 łyżki drobnego cukru i pozostałe mleko na głębokiej patelni i gotuj na wolnym ogniu (mleko powinno gotować na parze, ale nie bulgotać). Podczas podgrzewania mleka ubij białka w mikserze wyposażonym w trzepaczkę z dużą prędkością, aż utrzymają miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj pozostały bardzo drobny cukier, aż beza będzie miała sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Za pomocą dużej owalnej łyżki uformuj 8 "jajek" bezowych, delikatnie upuszczając je uformowane w gotującą się mieszankę mleka. Trzymaj mleko na małym ogniu. Gotuj bezy, aż opadną na dno, około 2 minuty, następnie ostrożnie odwróć i gotuj, aż stwardnieją, jeszcze około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś łyżką cedzakową na blachę do pieczenia wyłożoną folią i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania. Powtórz z pozostałą bezą, aby zrobić jeszcze 8 jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Wymieszaj 8 żółtek z kremem pistacjowym i ekstraktem z migdałów. Powoli dodaj 1 szklankę płynu do kłusownictwa do mieszanki żółtkowej, ciągle ubijając. Powoli wymieszaj mieszaninę z płynem do kłusownictwa. Gotuj budyń na umiarkowanie małym ogniu, ciągle mieszając, aż uzyska grubość gęstej śmietany, około 180 stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem. Nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2
Złóż deser: rozpuść czekoladę w małej metalowej misce ustawionej na małym rondlu z ledwo gotującą się wodą, ciągle mieszając, aż będzie gładka lub rozpuści się w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlej krem do 8 płytkich misek lub talerzy z obramowaniem i ułóż bezy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skrop czekoladą bezy i budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.
Ballatore Rosso Red Spumante
Ballatore Rosso Red Spumante
Żywy, rubinowy kolor Ballatore Rosso Red Spumante sprawia, że jest to urzekające wino musujące. Zachęcające aromaty przypominające jeżyny i cytrusy tworzą rozkosznie złożony bukiet. Dobrze wyważone i bogate w odmianowy charakter, to wino musujące odświeża, łącząc smaki malin i wiśni, zapewniając chrupiące, czyste wykończenie.Podczas gdy spumantes tradycyjnie smakuje się z deserami, Ballatore Rosso Red Spumante jest eleganckim i świątecznym towarzyszem na każdą okazję.Alkohol: 8.20%
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn