Bez Mąki Głębokie Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Ciasteczek z głęboką ciemną czekoladą bez mąki. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, cukier puder, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bez mąki wędzona sól morska i ciasteczka z gorzkiej czekolady, Bez mąki ciasteczka Espresso z ciemną czekoladą i chipsami z toffi, oraz Bez mąki masło migdałowe ciemna czekolada ciasteczka z solą morską dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 204° Spray 2 duże blachy do pieczenia z nonstick spray. Roztopić 1 szklanka czekolady w szklanej misce w kuchence mikrofalowej, mieszając dwa razy, o 2 protokół. Lekko schłodzić.2 za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w dużej misce do miękkich szczytów. Stopniowo ubić w 1 szklance cukru. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie przypominać miękki krem marshmallow. 3
Ubić 1 szklankę cukru, kakao, skrobia kukurydziana i sól w średniej misce do wymieszania. Na małej prędkości ubić suche składniki na bezę. Wymieszać letnią czekoladę i 1/2 szklanki czekolady (ciasto stanie się bardzo sztywne).4
Rozwałkuj 1 okrągłą łyżkę ciasta w kulkę (możesz pokryć dodatkowym cukrem, jeśli chcesz).5
Umieścić na przygotowanym arkuszu. Powtórz z pozostałym ciastem, odstępy 2 cale od siebie.
Piec, aż nadmuchane i topy pęknąć, o 8-10 protokół(nie overbake!). Schłodzić na prześcieradłach na stelażu 10 minut.
Przenieś do szafy; Super.