Bez migdałowych tęczowych ciasteczek może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz orzechy macadamia, czekolada, konfitury maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort Migdałowy Tęczowy, Rainbow Bowls w / migdałowo-imbirowy Dressing, oraz Rainbow Bowls w / migdałowo-imbirowy Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191° i trzy 9 calowe kwadratowe metalowe patelnie z nieprzywierającą folią. Jeśli masz tylko jedną lub dwie patelnie, po prostu użyj tego, co masz i upiecz każdą warstwę osobno. Ciasto może stać przez kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki
2
Umieść orzechy w robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć do zmielenia.
Dodać cukier cukierniczy i białko jaja; przykryć i przetworzyć do blended.In duża miska, ubić jajka i cukier na dużej prędkości przez 2-3 minuty lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubić w mieszaninie mielonych orzechów, a następnie stopione masło, wanilia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż zostanie wymieszana. Powinieneś mieć około 33 uncji ciasta na wagę.Podziel ciasto na trzecie-jeśli masz skalę, każda porcja powinna ważyć 11 uncji. Wymieszaj czerwony barwnik spożywczy w jedną porcję ciasta; wymieszaj zielony barwnik spożywczy w inną porcję. Pozostaw pozostałe ciasto gładkie (lub dodaj trochę żółtego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga Kuchenna
5
Piec przez 12 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta, a krawędzie zaczną brązowieć. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Nałożyć czerwoną warstwę na duży arkusz folii spożywczej i rozprowadzić konfiturami malinowymi. Wierzchu gładką warstwą, następnie rozprowadzić gładką warstwę z konfiturami morelowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Malinowe
Konfitury Morelowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Dodaj zieloną warstwę; delikatnie naciśnij. Zawiń schłodzony stos ciast w folię spożywczą i włóż do zamrażarki na kilka godzin lub do zamrożenia. Możesz przechowywać ciasta zamrożone do miesiąca, jeśli je szczelnie zawijasz.Gdy jesteś gotowy do zanurzenia, przyciąć lewą i prawą stronę kwadratu z nożem szefa kuchni. Pozostaw górną i dolną stronę raggedy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
8
Przetnij kwadrat na pół poziomo, a następnie przetnij każdą połowę na 6 prostokątów, tak aby mieć 12 prostokątów o równej wielkości z poszarpanymi końcami. W przypadku szerszych prętów Wytnij 10 prostokątów.Włóż wszystkie zamrożone patyczki do ciasta z powrotem na patelnię i przechowuj je w zamrażarce podczas przygotowywania czekolady do zanurzania.Przygotuj pergamin pokryty blachą do pieczenia i trochę dodatkowego miejsca w lodówce.Roztopić 3 oz masła (6 łyżek) masła w misce mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj 6 oz półsłodkiej lub 60% czekolady kakaowej. Dobrze wymieszaj, następnie mikrofaluj z mocą 50% mieszając w odstępach 30 sekund, aż czekolada będzie lśniąca i cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
10
Wyjmij zamrożone patyczki ciasta z zamrażarki i przytrzymując za szorstki koniec, zanurz jak najdalej w czekoladzie, pozwalając jej spaść z powrotem do miski. Ustaw zanurzony kij na pergaminie. Zrób to, aż cała czekolada zniknie, a następnie powtórz procedurę topienia przez stopienie masła, dodając więcej czekolady itp. Kontynuuj, aż wszystkie patyczki zostaną zanurzone. Chill until set.Przed podaniem wyciągnij patyczki z lodówki. Trim raggedy końce i pokroić każdy kij w około 3 ładne kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego