Bez Migdałowych Tęczowych Ciasteczek

Bez Migdałowych Tęczowych Ciasteczek
Bez migdałowych tęczowych ciasteczek może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz orzechy macadamia, czekolada, konfitury maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort Migdałowy Tęczowy, Rainbow Bowls w / migdałowo-imbirowy Dressing, oraz Rainbow Bowls w / migdałowo-imbirowy Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i trzy 9 calowe kwadratowe metalowe patelnie z nieprzywierającą folią. Jeśli masz tylko jedną lub dwie patelnie, po prostu użyj tego, co masz i upiecz każdą warstwę osobno. Ciasto może stać przez kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Umieść orzechy w robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać cukier cukierniczy i białko jaja; przykryć i przetworzyć do blended.In duża miska, ubić jajka i cukier na dużej prędkości przez 2-3 minuty lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubić w mieszaninie mielonych orzechów, a następnie stopione masło, wanilia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż zostanie wymieszana. Powinieneś mieć około 33 uncji ciasta na wagę.Podziel ciasto na trzecie-jeśli masz skalę, każda porcja powinna ważyć 11 uncji. Wymieszaj czerwony barwnik spożywczy w jedną porcję ciasta; wymieszaj zielony barwnik spożywczy w inną porcję. Pozostaw pozostałe ciasto gładkie (lub dodaj trochę żółtego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
5
Piec przez 12 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta, a krawędzie zaczną brązowieć. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Nałożyć czerwoną warstwę na duży arkusz folii spożywczej i rozprowadzić konfiturami malinowymi. Wierzchu gładką warstwą, następnie rozprowadzić gładką warstwę z konfiturami morelowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Dodaj zieloną warstwę; delikatnie naciśnij. Zawiń schłodzony stos ciast w folię spożywczą i włóż do zamrażarki na kilka godzin lub do zamrożenia. Możesz przechowywać ciasta zamrożone do miesiąca, jeśli je szczelnie zawijasz.Gdy jesteś gotowy do zanurzenia, przyciąć lewą i prawą stronę kwadratu z nożem szefa kuchni. Pozostaw górną i dolną stronę raggedy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Przetnij kwadrat na pół poziomo, a następnie przetnij każdą połowę na 6 prostokątów, tak aby mieć 12 prostokątów o równej wielkości z poszarpanymi końcami. W przypadku szerszych prętów Wytnij 10 prostokątów.Włóż wszystkie zamrożone patyczki do ciasta z powrotem na patelnię i przechowuj je w zamrażarce podczas przygotowywania czekolady do zanurzania.Przygotuj pergamin pokryty blachą do pieczenia i trochę dodatkowego miejsca w lodówce.Roztopić 3 oz masła (6 łyżek) masła w misce mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj 6 oz półsłodkiej lub 60% czekolady kakaowej. Dobrze wymieszaj, następnie mikrofaluj z mocą 50% mieszając w odstępach 30 sekund, aż czekolada będzie lśniąca i cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10
Wyjmij zamrożone patyczki ciasta z zamrażarki i przytrzymując za szorstki koniec, zanurz jak najdalej w czekoladzie, pozwalając jej spaść z powrotem do miski. Ustaw zanurzony kij na pergaminie. Zrób to, aż cała czekolada zniknie, a następnie powtórz procedurę topienia przez stopienie masła, dodając więcej czekolady itp. Kontynuuj, aż wszystkie patyczki zostaną zanurzone. Chill until set.Przed podaniem wyciągnij patyczki z lodówki. Trim raggedy końce i pokroić każdy kij w około 3 ładne kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn