Bez Laktozy Brzoskwinia-Mango Lassi
Bez laktozy brzoskwinia-Mango Lassi może być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 116 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt brzoskwiniowy bez laktozy, zmielony imbir, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango-brzoskwiniowe śniadanie Lassi, oraz Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem imbiru. Przykryć; zmiksować na średniej prędkości około 2 minut lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do 4 szklanek; top z imbirem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów