Bez cukru placek brzoskwiniowo-bananowy
Bezcukrowy placek brzoskwiniowo-bananowy wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jeśli masz chude mleko, banany, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Brązowy Cukier Brzoskwiniowy Brukowiec Jagodowy, Brukowiec Brzoskwiniowy Bez Ziarna, oraz Muffiny Brzoskwiniowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Wymieszać białe brzoskwinie, banany, 2 łyżki mąki i 1 łyżeczkę substytutu cukru w misce, aż owoce będą pokryte; rozłożyć na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Wymieszaj 1 szklankę mąki, proszek do pieczenia, sól i cynamon w tej samej misce, w której mieszano owoce; wymieszaj odtłuszczone mleko, jajko, olej kukurydziany, 2 łyżeczki substytutu cukru i ekstrakt waniliowy, aby uzyskać ciasto.
Wylewamy ciasto równą warstwą na owoce.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste i wykałaczka włożona w środek warstwy ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelni na stelażu co najmniej 20 minut przed podaniem.