Belgijskie Gofry Deserowe Z Cukrem
Belgijskie gofry deserowe z cukrem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1128 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier turbinado, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry Belgijskie, Gofry Belgijskie, oraz Gofry Belgijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpylaj belgijską gofrownicę w sprayu do gotowania.
W średniej misce, wymieszać razem pokruszone płatki, Bisquick mix, jajko i mleko do wymieszania. Wymieszać z cukrem turbinado. Połówkę ciasta łyżka na gorącą gofrownicę. Zamknij pokrywkę; piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofry na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto.
Górne gofry z nadzieniem z ciasta cytrynowego i bitą polewą.
Posypać jagodami i dodatkowymi płatkami. (Gofry są duże; w razie potrzeby pokroić na pół, aby podać.)