Bekon i mięso kraba Arlene
Arlene's Bacon & Crabmeat to przystawka dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 272 kalorie . Za 1,23 dolara za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 121 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką boczek, mięso kraba, sos z kaczki i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i pierwotną . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 35 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 44% , to danie jest solidne. Jarmuż z boczkiem , baklawa z boczkiem w miodzie i risotto z boczkiem i grzybami Crimini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozłóż boczek na dużej blasze do pieczenia.
Na końcu każdej połówki plasterka boczku połóż niewielką górkę mięsa kraba.
Owiń mięso kraba boczkiem, w razie potrzeby zabezpieczając je wykałaczkami.
Smaż zrolowany boczek przez 10 minut, przewracając go raz, aby zapewnić równomierne zrumienienie, aż będzie równomiernie chrupiący i zrumieniony.
Odsącz na papierowych ręcznikach i podawaj na ciepło z sosem do kaczki.