Bekon, Cheddar i chipsy Ranch Pita
Bekon, Cheddar i chipsy Ranch pita wymagają około 21 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Ten przepis służy 72. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieszankę dressingu ranczo, prawdziwe kawałki boczku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kurczak Boczek Ranczo Pizza Pita, Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita, oraz Dip z białej fasoli i boczkiem z chipsami z rozmarynu Pita.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek i dressing wymieszać w małej misce.
Każdy chlebek pita podzielić na 2 rundy.
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
Umieść kliny na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szczotkuj szorstką stronę każdego klina mieszaniną oleju.
Posyp kliny kawałkami boczku, a następnie serem.
Piec w 350 przez 15 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z piekarnika; przenieść do stojaków z drutu do ostygnięcia.