Beef Stroganoff II

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj wołowiny Stroganoff II. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 38g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka śmietany, papryka, stek z polędwicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
Brąz paski wołowiny w dużej patelni na średnim ogniu i odsączyć nadmiar tłuszczu.
Dodaj cebulę i saute przez 5 protokół, lub do miękkości. Wymieszać z mąką, solą, papryką i zmielonym czarnym pieprzem.
Dodaj zupę, zmniejszyć ogień do średnio niskie i niech gotować na wolnym ogniu przez 15 protokół. Następnie dodaj kwaśną śmietanę, dobrze mieszając.
Przygotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawać mieszaninę wołowiny nad makaronem jajecznym.