Beef Stroganoff
Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich receptur, więc dać wołowiny Stroganoff spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz makaron jajeczny, śmietana, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
Ciepła 1 Łyżka. olej na patelni na średnim ogniu. Stek pokroić na sucho; doprawić solą i pieprzem. Brązowa połowa steku w jednej warstwie, 1 minuta na stronę.
Przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałym olejem i stekiem.
Dodać grzyby i cebulę do tej samej patelni i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 30 sekund.
Na wierzch warzyw posypać mąką. Gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Dodać paprykę, następnie powoli wymieszać z sokiem, 1 szklanką wody.
Dodaj stek. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 15 minut; doprawić solą i pieprzem.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować przez 7 do 8 minut.
Stroganoff podawać na makaron; top z kwaśną śmietaną.