Beef Stroganoff

Beef Stroganoff
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepisy do skrzynki receptury, wołowina Stroganoff może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 4084 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Wołowina Stroganoff z mieloną wołowiną.

Instrukcje

1
Brąz paski wołowiny na maśle: rozpuść 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Zwiększyć ciepło do wysokiej / med-high.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj paski wołowiny w jednej warstwie z odstępem między paskami. Chcesz gotować wołowinę szybko, brązowieje z każdej strony, więc temperatura musi być wystarczająco wysoka, aby brązowo wołowinę, ale nie tak wysoka, aby spalić masło. Być może będziesz musiał pracować partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Podczas gotowania wołowiny obficie posypać solą i pieprzem. Gdy obie strony są rumiane, wyjąć wołowinę do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Sauté szalotki: w tej samej patelni, zmniejszyć ogień do medium i dodać szalotki. Gotować szalotki przez minutę lub dwie, pozwalając im moczyć się wszelkie kapiele mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć szalotki do tej samej miski jak mięso i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podsmażyć grzyby: na tej samej patelni roztopić kolejne 2 łyżki masła. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i dodać grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podczas gotowania, posypać gałkę muszkatołową i estragon na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8
Dodaj śmietanę, wołowinę, szalotkę: zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj kwaśną śmietanę do grzybów. Możesz dodać łyżkę lub dwie wody lub bulionu, aby przerzedzić sos (lub nie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Śmietanę dokładnie wymieszać. Nie pozwól, aby się gotować na wolnym ogniu lub gotować lub kwaśna śmietana może się zsiadać. Wymieszać z wołowiną i szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
10
Dodać sól i pieprz do smaku. Pamiętaj, że prawdopodobnie będziesz potrzebować więcej soli, niż się spodziewasz. Smak, a jeśli potrzebuje soli, dodaj 1/2 łyżeczki lub więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Podawać natychmiast nad makaronem jajecznym, fettuccine, puree ziemniaczanym lub ryżem. (Ziemniaki, ryż i makaron bezglutenowy są bezglutenowe opcje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Nero D Avola, Primitivo, Shiraz

Wołowina Stroganoff w menu? Spróbuj sparować z Nero D Avola, Primitivo i Shiraz. Na kremową, grzybową wołowinę stroganoff, będziesz chciał odważną czerwień do dopasowania. Winnice Guarino Estate Nero D ' Avolan wino IGP z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Guarino Estate winnice Nero D ' Avola IGP wino
Guarino Estate winnice Nero D ' Avola IGP wino
jammy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn