Beef Enchilada Stack

Beef Enchilada Stack
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać stos Enchilada wołowiny spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś 2 paprykę, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Beef Enchilada Stack, Tex-Mex Enchilada Stack, oraz Turcja Enchilada Stack.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz pie lub 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszaj paprykę, kukurydzę, mieszankę przypraw taco, pomidory i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
3
Rozprowadzić około 1/4 mieszanki wołowej cienką warstwą w płytce ciasta. Top z 3 tortille (tortille będzie nakładać), 1/4 mieszanki wołowiny i 1/3 sera. Powtórz warstwy jeszcze 2 razy, zaczynając od tortilli, a kończąc na serze. Pie płyta będzie bardzo pełny, ale nie powinien przepełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Piec około 30 minut lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Do każdej porcji dodajemy śmietanę i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn