Beef Daube
Beef Daube może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 527 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bouquet garni, pieprz, côtes du rhône i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Beef Daube, Provençal Beef Daube, oraz Beef Daube Provencal.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu do gorąca.
Wołowinę posypać solą i pieprzem. Brązowa wołowina w kilku partiach w gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Usuń wołowinę na duży talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Podsmażyć cebulę, marchew, i czosnek w zastrzeżone kapie na średnim ogniu 6 do 8 protokół.
Dodaj pomidory i wino. Powrót wołowiny na patelnię; dodać bouquet garni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjąć holenderski piekarnik z lodówki. W razie potrzeby odtłuścić tłuszcz z powierzchni.
Odstawić gulasz na 20 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odkryć i dusić 30 więcej minut lub aż wołowina jest bardzo delikatna i gulasz jest zagęszczony. Odrzuć bouquet garni przed podaniem.
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.
* Garni bukiet to mały pęczek świeżych ziół, takich jak pietruszka, tymianek i liście laurowe, związany sznurkiem kuchennym. Testowaliśmy z pietruszką, rozmarynem i 2 liśćmi laurowymi.