Beef Daube

Beef Daube
Beef Daube może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 527 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bouquet garni, pieprz, côtes du rhône i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Beef Daube, Provençal Beef Daube, oraz Beef Daube Provencal.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wołowinę posypać solą i pieprzem. Brązowa wołowina w kilku partiach w gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Usuń wołowinę na duży talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Podsmażyć cebulę, marchew, i czosnek w zastrzeżone kapie na średnim ogniu 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodaj pomidory i wino. Powrót wołowiny na patelnię; dodać bouquet garni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć holenderski piekarnik z lodówki. W razie potrzeby odtłuścić tłuszcz z powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Odstawić gulasz na 20 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odkryć i dusić 30 więcej minut lub aż wołowina jest bardzo delikatna i gulasz jest zagęszczony. Odrzuć bouquet garni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
WołowinaWołowina
GulaszGulasz
9
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.
10
* Garni bukiet to mały pęczek świeżych ziół, takich jak pietruszka, tymianek i liście laurowe, związany sznurkiem kuchennym. Testowaliśmy z pietruszką, rozmarynem i 2 liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
świeże Ziołaświeże Zioła
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn