Beef Daube może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 527 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bouquet garni, pieprz, côtes du rhône i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Beef Daube, Provençal Beef Daube, oraz Beef Daube Provencal.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wołowinę posypać solą i pieprzem. Brązowa wołowina w kilku partiach w gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Olej Do Smażenia
3
Usuń wołowinę na duży talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Podsmażyć cebulę, marchew, i czosnek w zastrzeżone kapie na średnim ogniu 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Cebula
5
Dodaj pomidory i wino. Powrót wołowiny na patelnię; dodać bouquet garni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Pomidor
Wołowina
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć holenderski piekarnik z lodówki. W razie potrzeby odtłuścić tłuszcz z powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
8
Odstawić gulasz na 20 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odkryć i dusić 30 więcej minut lub aż wołowina jest bardzo delikatna i gulasz jest zagęszczony. Odrzuć bouquet garni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Wołowina
Gulasz
9
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.
10
* Garni bukiet to mały pęczek świeżych ziół, takich jak pietruszka, tymianek i liście laurowe, związany sznurkiem kuchennym. Testowaliśmy z pietruszką, rozmarynem i 2 liśćmi laurowymi.