Beat and Bake Orange Cake
Beat and Bake Orange Cake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 404 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka soli, skórki pomarańczowej, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Beat and Bake Orange Cake, Beat the Heat pieczeń wieprzowa, oraz Beat the Heat Short Rib gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast.
W miarce połączyć mleko, 1/2 szklanki soku pomarańczowego, olej, ubite jajka i 1 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej. Odstawić.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać do dużej miski.
Wymieszać z cukrem. Zrobić dobrze w środku i wlać mieszaninę mleka. Mieszać aż do całkowitego połączenia.
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier z masła pomarańczowego: masło śmietankowe, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym. Beat until light and fluffy. Ubić w 2 łyżki soku pomarańczowego, aby doprowadzić do rozprzestrzeniania konsystencji. Wymieszać wanilią i 1 łyżeczką skórki pomarańczowej.