Beat and Bake Orange Cake

Beat and Bake Orange Cake
Beat and Bake Orange Cake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 404 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka soli, skórki pomarańczowej, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Beat and Bake Orange Cake, Beat the Heat pieczeń wieprzowa, oraz Beat the Heat Short Rib gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W miarce połączyć mleko, 1/2 szklanki soku pomarańczowego, olej, ubite jajka i 1 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać z cukrem. Zrobić dobrze w środku i wlać mieszaninę mleka. Mieszać aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
5
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Aby lukier z masła pomarańczowego: masło śmietankowe, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym. Beat until light and fluffy. Ubić w 2 łyżki soku pomarańczowego, aby doprowadzić do rozprzestrzeniania konsystencji. Wymieszać wanilią i 1 łyżeczką skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn