BBQ Wołowina z kremowym Slaw na ser czosnek herbatniki
BBQ Wołowina z kremowym Slaw na ser czosnek herbatniki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 426 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.02 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, piwo, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 88 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki, Hamburgery z indyka z kremowym Gorgonzolanem i chili czosnek Slaw, oraz Herbatniki Z Serem Czosnkowym.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszać sos barbecue i piwo; polać wołowiną. Okładka; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać jogurt, majonez, cukier, ocet i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z kapustą i zieloną cebulą. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Około 30 minut przed podaniem wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wołowinę rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do powolnej kuchenki, aby się ogrzać.
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić i piec herbatniki zgodnie z zaleceniami na woreczki, co 8 herbatników w opakowaniu.
Aby służyć, podziel herbatniki na pół. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na każdym biszkopcie; top z około 3 łyżki colesław.