BBQ Pulled Pork-Topped Sweet Potatoes
BBQ Pulled Pork-Topped słodkie ziemniaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 5,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 107g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1911 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś & pikantny sos barbecue, krem knudsen, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Pulled Pork Faszerowane Słodkie Ziemniaki, oraz Pikantna Wieprzowina Nadziewana Słodkimi Ziemniakami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Ukłuć ziemniaki widelcem; umieścić na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec 40-45 min. albo do przetargu.
Mięso i sos barbecue ugotować w rondlu na średnim ogniu 6-8 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Podawać posypane mieszaniną mięsa, śmietaną i cebulą.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Pulled Pork działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Finca La Malena Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.