Baza musu bezowego

Baza musu bezowego
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Baza musu bezowego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 10g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Spróbuj Mini ciasto z musem dyniowym z bezą, Mus truskawkowy z sercami Bezowymi, oraz Gniazda bezowe z musem cytrynowo-twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upewnij się, że miska miksera i nasadka trzepaczki są czyste i nie zawierają tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Ubij białka, aż utworzą sztywne szczyty, a następnie ubijaj w jednej trzeciej cukru przez około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj pozostały cukier w 2 partiach, aż beza będzie błyszcząca. Użyj w ciągu około 10 minut od wykonania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn