Bay Ridge Empanadas
Bay Ridge Empanadas to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka tymianku, czosnek, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas), Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, oraz Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami).
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest ciepły, dodać cebulę i saute aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek i saute 1 minutę więcej. Wymieszaj wołowinę, kminek, curry, chili w proszku, ziele angielskie, tymianek, cynamon oraz sól i pieprz do smaku.
Saute, mieszając często, aż wołowina rumiane, o 10 protokół.
Dodać kukurydzę i Cheddar i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Roztopić masło z proszku Sazon małej patelni na małym ogniu. Dobrze wymieszać, aby połączyć i zarezerwować. Pracując z 1 owijką na raz, zgarniaj 2 czubate łyżki nadzienia do środka owijki.
Umyj brzegi ciasta z ubitym jajkiem, a następnie złóż ciasto na kształt półksiężyca, wyciskając powietrze opuszkami palców. Użyj palców widelca, aby uszczypnąć i uszczelnić krawędzie, tworząc obramowanie o szerokości około 1 cala. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Przenieść paszteciki do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Za pomocą pędzla do ciast pokrywamy wierzchy pasztecików masłem reserved Sazon.
Piec zgodnie z instrukcjami opakowania ciasta, lub aż nadmuchane i lekko rumiane, o 20 protokół.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
![Głęboki czarny kolor wiśni z aromatami białego pieprzu i czarnych owoców. Jasne i odważne na podniebieniu z równym wykończeniem, które ma dobrą strukturę i przyprawę.]()
Głęboki czarny kolor wiśni z aromatami białego pieprzu i czarnych owoców. Jasne i odważne na podniebieniu z równym wykończeniem, które ma dobrą strukturę i przyprawę.
Deep black cherry color with aromas of white pepper and black fruits. Bright and bold on the palate with an equal finish that has good structure and spice.