Bawarska Krówka Miętowa
Bawarska Krówka miętowa zajmuje około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 63 kalorie. Za 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 77. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, półsłodkich kawałków czekolady, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Spróbuj Hershey ' s Bavarian Chocolate Mint Pie, Mint M&M Fudge, oraz Krówka Miętowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Linia 11-in. x 7-w. patelnię z folią i posmaruj folię 1-1 / 2 łyżeczkami masła; odstawić.
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i pozostałe masło; mieszaj, aż będzie gładkie. Dodaj mleko i ekstrakty, aż dobrze się połączą.
Rozłóż na przygotowanej patelni. Wstaw do lodówki do zestalenia.
Za pomocą folii wyjmij krówkę z patelni. Odrzuć folię; pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy krówek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "