Bauernomlett (omlet rolniczy)
Bauernomlett (omlet rolniczy) jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 1 porcją. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 747 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka boczku, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Omlet rolniczy z pieca, Zapiekanka rolnicza, oraz Crostini farmera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu przykrytym lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średniej, i gotować do miękkości, 10 do 15 protokół.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić w plasterki 1/4 cala.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować paski boczku na maśle, aż rumiane, 5 do 7 protokół; usunąć boczek i odstawić.
Dodać ziemniaki do tłuszczu boczku i gotować na średnim ogniu, aż rumiane, o 5 protokół.
Jajka ubić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę jaj na patelni i wymieszać z ziemniakami i boczkiem; pozostawić do gotowania, aż jajka są ustawione, 3 do 5 minut, obracając raz.