Batony śniadaniowe z Nutellą®
Batony śniadaniowe z Nutellą® mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru granulowanego, proszku do pieczenia, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Gofry z Nutellanem i owocami, Nutella Toped Red Velvet Oreo Cheesecakes, oraz Płatki owsiane śniadaniowe Nutella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Zalać 8x8-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
W dużej misce ubij razem mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i cynamon. W innej misce ubij razem cukier, masło lub nie uwodornioną margarynę, mus jabłkowy i jajko.
Dodać mieszankę musu jabłkowego do mieszanki mąki i wymieszać tylko do połączenia. Delikatnie złożyć mieszankę i łyżkę do pieczenia. Wygładzić powierzchnię.
Piec przez 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Ostudzić przez 15 minut i obrócić na deskę do krojenia.
Niech ostygną całkowicie.
Gdy ostygnie, pokroić na 10 sztabek.
Rozprowadź górną część każdego batonu odrobiną NUTELLA®.