Batony Zbożowe Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj batony zbożowe z masłem orzechowym. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 34 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, kremowe masło orzechowe, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Masło Orzechowe-Batony Zbożowe, Masło orzechowe i batony z konopi zbożowych, oraz Batony z masłem orzechowym, czekoladą i płatkami owsianymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszaj brązowy cukier, masło orzechowe, syrop kukurydziany i 1-1/2 łyżeczki masła. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać płatki zbożowe i orzechy pekan. Wciśnij 9 cali. x 5-w. Bochenek pokryty sprayem do gotowania.
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i pozostałe masło; mieszać do uzyskania gładkości.
Rozłóż na mieszance zbożowej; ostudzić.
Pokroić w paski. Przechowywać w lodówce.