Batony Z Orzechami Szwedzkimi

Batony Z Orzechami Szwedzkimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Szwedzkie batony orzechowe spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, zmielone migdały i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Szwedzkie Wizytujące Bary Tortowe.

Instrukcje

1
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotować 9 x 9 x 2 cala patelni do pieczenia przez dno podszewki z papieru woskowanego lub pergaminu. Nasmaruj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Oddzielić jaja i zarezerwować białka. Ubić żółtka aż do zgęstnienia i potrojenia objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Powoli dodawać cukier, ubijając do bardzo gęstej masy. Powoli złożyć orzechy i ekstrakt. Białka ubić na sztywno, ale nie do wyschnięcia. Złóż je do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Piec przez godzinę lub do momentu zakończenia. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie obrócić i wyjąć papier. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Cięcie w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn