Batony Z Masłem Orzechowym I Galaretką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur przypraw, więc dać pół partii masło orzechowe & Jelly Bars spróbować. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka proszku do pieczenia, orzeszki ziemne, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Big Batch Peanut Butter Congo Bars, Big Batch Triple Chocolate Peanut Butter Cookie Bars, oraz Masło orzechowe i galaretki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 8 calowy kwadratowy metalowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania.Masło i cukier śmietany na średniej prędkości miksera elektrycznego do jasnożółtego, o 2 protokół. Z mikserem na niskim, dodać wanilię, jajko, i masło orzechowe i wymieszać, aż wszystkie składniki są połączone, skrobanie boki miski.Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego i mieszać delikatnie, aż włączone.
2/3 ciasta rozłożyć na przygotowaną patelnię.
Dżem rozłóż równomiernie na cieście. Małe grudki pozostałego ciasta upuść równomiernie na dżem. Nie martw się, jeśli cały dżem nie jest przykryty; rozprzestrzeni się w piekarniku.
Posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi i piec przez 37 minut, aż się zrumienią. Ostudzić i pokroić na 16 kwadratów.* Przepis wymaga bardzo dużego jajka, a nie zwykłego dużego.