Batony z daktylami i plastrami pomarańczy

Batony z daktylami i plastrami pomarańczy
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Daktyle i plasterki pomarańczy mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 185 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka soli, brązowego cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pomarańczowo-Daktylowe Batony Owsiane, Pomarańcz Daktylowe Batoniki, oraz Kandyzowane Pomarańczowe Batony Daktylowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz daktyle, 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki mąki i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
4
W średniej misce, śmietany razem skrócenie i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Rozpuścić sodę oczyszczoną w gorącej wodzie, a następnie wymieszać z kremową mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
ArachidArachid
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Połączyć 1 3/4 szklanki mąki i soli; mieszać do ciasta tylko do wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
6
Połowę ciasta rozłożyć na dnie przygotowanej patelni. Przykryć warstwą pomarańczowego plasterka cukierków, a następnie rozprowadzić mieszaninę daty na pomarańczowym cukierku. Przykryć pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Fajne i pokrojone w kratki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn