Batony sportowe z suszonymi owocami i masłem orzechowym

Batony sportowe z suszonymi owocami i masłem orzechowym
Batony sportowe z suszonymi owocami i masłem orzechowym to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wiśni, syrop kukurydziany, dmuchane płatki zbożowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Batony Sportowe Z Suszonymi Owocami I Masłem Orzechowym, Batony Sportowe Z Suszonymi Owocami I Masłem Orzechowym, oraz Batony Owocowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową kwadratową metalową patelnię do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj płatki, orzechy włoskie, daktyle, wiśnie i rodzynki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ZbożaZboża
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz masło orzechowe, miód i syrop kukurydziany w ciężkim małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając, aż mieszanina energicznie pęcherzyki i lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę zbóż w misce; wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni; naciśnij, aby zagęścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec aż tylko złoty wokół krawędzi, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić w 2 1 / 2x1 1/2-calowe paski. (Można przygotować 3 dni wcześniej. Przechowywać w pojedynczej warstwie między arkuszami folii w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
W porcji (1 baton): kalorie, 127; tłuszcz całkowity, 4 g; Tłuszcze nasycone, 1 g; cholesterol, 0
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn