Batony z sernikiem miodowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 396 kalorii. Ten przepis służy 9 osobom. Za 2,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 4 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Udaj się do sklepu i kup orzechy pekan, masło, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Prawie surowe batoniki z sernikiem miodowym z polewą żurawinową, Prawie surowe batoniki z sernikiem miodowym z polewą żurawinową i Batony z serkiem kozim z figami i miodem.
Instrukcje
1
W małej misce połącz mąkę i brązowy cukier; pokroić w masło, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszaj orzechy pekan. Naciśnij spód 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Sernik świetnie komponuje się z Rieslingiem Late Harvest, Lambrusco Dolce i Sauternes. Do sernika (bez czekolady) bezpieczne są białe wina deserowe, ale słodkie lambrusco będzie dobrze współgrać z klasycznym sernikiem truskawkowym. Riesling Snake River Late Harvest z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Riesling z późnych zbiorów Snake River
Wytwarzane z winogron pozostawionych na winorośli w naszej posiadłości Arena Valley Vineyard, Late Harvest Riesling jest naszym oryginalnym winem deserowym. Nasz 2011 ma limonkowy aromat z nutą minerałów i miodowym finiszem. Ciesz się tym winem do deserów na bazie owoców lub jako orzeźwiający aperitif.