Batony migdałowe II
Batoniki migdałowe II mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką migdały, krakersy graham, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Almond Joy Batony, Batony Migdałowe, oraz Bary Z Dżemem Migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię z galaretką 10x15 cali.
Kruszyć krakersy graham na 4 kawałki i układać je dotykając przygotowanej galaretki.
Posypać pokrojone migdały na krakersy. W małym rondlu rozpuść masło. Po rozpuszczeniu masła, wymieszać z brązowym cukrem i wanilią, aż będzie gładka i zdjąć z ognia.
Wlać mieszaninę masła równomiernie na krakersy graham na patelni.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Obserwuj uważnie, aby krawędzie nie paliły się.
Przetnij pręty jeszcze ciepłe i zdejmij z patelni. Jeśli pręty są zablokowane, włóż patelnię do ciepłego piekarnika na minutę, aby się poluzować.