Batony Maślane
Batony maślanki wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Za 18 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu bourbon, skórkę pomarańczową, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 8%. Podobne przepisy to Batony Maślane, Batony Maślane, oraz Batony Kruche Z Maślanki I Limonki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skórkę: ubij masło i cukier razem w dużej misce ze średnią prędkością miksera, aż będzie kremowy.
Dodaj mąkę i sól; mieszaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Rozłóż ciasto równomiernie na dnie natłuszczonej 8-calowej kwadratowej formy do pieczenia.
Piec 15 do 20 minut, aż skórka będzie złota.
Do napełniania: ubij jajka i cukier w dużej misce ze średnią prędkością. W razie potrzeby ubij masło, syrop kukurydziany, mąkę, maślankę, wanilię i skórkę z cytryny, aż masa będzie gładka.
Wylej nadzienie na upieczoną skórkę.
Piec 20 do 25 minut, aż krawędzie zaczną się brązowieć i nadzienie zostanie ustawione. Ochłodzić całkowicie.
Posyp cukrem pudrem i pokrój w batony.