Batony limonkowo-imbirowe
Lime & imbir bary może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz złoty cukier, biszkopt z piernika, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, Chłodnice Limonkowo-Imbirowe, oraz Polędwica imbirowo-limonkowa.
Instrukcje
Wyłożyć puszkę o wymiarach 18 x 23 cm folią, następnie lekko nasmarować.
Rozgrzać piekarnik do 180C / 160C wentylator / gaz 4 i umieścić blachę do pieczenia w celu podgrzania. Biszkopty zmiażdżyć na bardzo drobno.
Okruchy i masło dobrze wymieszać, a następnie wcisnąć w dno puszki, mocno zgniatając. Przesuń cyny na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut, aż bardzo ciemny złoty na całym.
Tymczasem zrób wypełnienie. Mąkę wymieszać z cukrem, zrobić studzienkę na środku, następnie ułożyć jajka i żółtko na gładką masę.
Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem.
Wlej nadzienie na gorącą podstawę, wróć do piekarnika i zmniejsz temperaturę do 160C / 140C wentylator / Gaz
Piec przez 20 minut lub do Ustawienia w środku. Ostudzić na stelażu z drutu, a następnie pokroić w pręty.