Batony limonkowo-imbirowe

Batony limonkowo-imbirowe
Lime & imbir bary może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz złoty cukier, biszkopt z piernika, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, Chłodnice Limonkowo-Imbirowe, oraz Polędwica imbirowo-limonkowa.

Instrukcje

1
Wyłożyć puszkę o wymiarach 18 x 23 cm folią, następnie lekko nasmarować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Rozgrzać piekarnik do 180C / 160C wentylator / gaz 4 i umieścić blachę do pieczenia w celu podgrzania. Biszkopty zmiażdżyć na bardzo drobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Okruchy i masło dobrze wymieszać, a następnie wcisnąć w dno puszki, mocno zgniatając. Przesuń cyny na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut, aż bardzo ciemny złoty na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem zrób wypełnienie. Mąkę wymieszać z cukrem, zrobić studzienkę na środku, następnie ułożyć jajka i żółtko na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5
Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
Wlej nadzienie na gorącą podstawę, wróć do piekarnika i zmniejsz temperaturę do 160C / 140C wentylator / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec przez 20 minut lub do Ustawienia w środku. Ostudzić na stelażu z drutu, a następnie pokroić w pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn