Batony Czekoladowo-Karmelowe
Batony czekoladowo-karmelowe zajmują około 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 36 porcji z 117 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, półsłodkie kawałki czekolady, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Złote Monety karmelowe z marakui, Magiczna fasolka karmelowo-Migdałowa w czekoladzie i batony czekoladowe Macadamia z karmelem cynamonowym, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), oraz Batony Kruche Z Soloną Czekoladą I Karmelem (Millionaire Bars) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Stopniowo dodawaj mąkę, aż dobrze się połączy. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia; odstawić.
W dużym rondlu połącz masło i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Dodaj orzechy włoskie.
Piec w temperaturze 350° przez 16-18 minut lub do zestalenia. Natychmiast posyp kawałkami czekolady. Pozwól frytkom zmięknąć przez kilka minut, a następnie rozprowadź na warstwie karmelu. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.