Batony Żurawinowe
Batoniki żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony Żurawinowe, Batony Żurawinowe, oraz Batony Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar 13x9-calowy patelni z masłem lub sprayu do gotowania.
W dużej misce, wymieszać mąkę, 1 szklanka cukru, migdały, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z jajkiem. Naciśnij 2 1/2 szklanki mieszaniny okruchów na dnie patelni. Cynamon wymieszać do pozostałej mieszaniny okruchów; odstawić.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki nadzienia. Łyżka równomiernie na skorupie. Łyżka reserved mieszaniny okruchów równomiernie nad nadzieniem.
Piec 45 do 55 minut lub do góry jest jasny złoty kolor. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.