Batoniki Żurawinowo-Cynamonowe
Batoniki żurawinowo-cynamonowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajko, płatki musli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki Cynamonowe, Batoniki z granolą jabłkowo cynamonową, oraz Batoniki musli cynamonowo-jagodowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników i naciśnij mieszaninę równomiernie na 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do złotego koloru. Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut i pokroić w pręty. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy niskotłuszczowej musli Kellogga bez rodzynek.