Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym
Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz skórkę z cytryny, krakersy graham, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym, Sernik Jagodowy Cytrynowy Batoniki, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Nasmaruj dno 9 na 9-calowej patelni do pieczenia masłem. Następnie umieść pergamin na górze, naciskając na rogach. W maszynce, przetwarzać cukier, cynamon i krakersy graham, aż masz teksturę bułki tartej.
Dodać roztopione masło i pulsować kilka razy, aby w pełni włączyć.
Wlać do wyłożonej patelni do pieczenia i delikatnie wkleić podstawą szklanki.
Piec w piekarniku przez 12 minut, aż złoty. Po zakończeniu odstawić do ostygnięcia.
Do malaksera dodać serek śmietankowy, jajka, skórkę z cytryny, sok z cytryny i cukier i wymieszać. Powinien mieć gładką konsystencję.
Wylać na ostudzoną bazę, a następnie przykryć borówkami. Będą lekko opadać, ale nadal powinny być w połowie odsłonięte - jak ciasto piecze, będą tonąć trochę więcej i załamać.
Piec w piekarniku przez 35 minut lub do momentu, aż środek lekko się poruszy.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie schłodzić przed schłodzeniem przez co najmniej 3 godziny. Po ustawieniu wyjąć z patelni za pomocą podszewki pergaminu i pokroić na 10 prostokątnych prętów. Posypać cukrem pudrem.