Batoniki Z Rodzynkami Z Dyni

Batoniki Z Rodzynkami Z Dyni
Batoniki z rodzynkami z dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru pudru, twarogu, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Batoniki Z Rodzynkami, Batony Dyniowo-Rodzynkowe, oraz Puszyste Batoniki Z Rodzynkami.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych425papryka habanerofiliżanki dyni lub 1 Dyniafiliżanki dyni lub 1 Dynia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan85papryka habaneropakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony4(częściowo & )(częściowo & )4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemargaryna, zmiękczonamargaryna, zmiękczona1porcja startego parmezanu3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzechy włoskie (opcjonalnie)posiekane orzechy włoskie (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn