Batoniki Wiśniowo-Owsiane

Batoniki Wiśniowo-Owsiane
Batoniki wiśniowo-owsiane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka sody oczyszczonej, ekstrakt z wanilii, krem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wiśniowe Batoniki Owsiane, Cherry Oatmeal Crumble Bars, oraz Płatki Owsiane Słonecznikowe Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zważyć lub lekko łyżką 5 uncji mąki (około 1 szklanki) do suchej miarki; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i 5 kolejnych składników wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić masło i sok na mieszaninie mąki, mieszając widelcem do wilgotnego (mieszanina będzie krucha). Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki owsianej. Wciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dno szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W średniej misce wymieszać cukier granulowany i 2 łyżki mąki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać białko jaja i 3 kolejne składniki, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Rozprowadzić mieszaninę wiśni na przygotowanej skórce; posypać równomiernie zarezerwowaną mieszaninę owsianą nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec w 325 przez 40 minut, aż brzegi będą złote. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn