Batoniki Wiśniowo-Owsiane
Batoniki wiśniowo-owsiane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka sody oczyszczonej, ekstrakt z wanilii, krem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wiśniowe Batoniki Owsiane, Cherry Oatmeal Crumble Bars, oraz Płatki Owsiane Słonecznikowe Wiśniowe.
Instrukcje
Zważyć lub lekko łyżką 5 uncji mąki (około 1 szklanki) do suchej miarki; poziom z nożem.
Mąkę i 5 kolejnych składników wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Skropić masło i sok na mieszaninie mąki, mieszając widelcem do wilgotnego (mieszanina będzie krucha). Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki owsianej. Wciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dno szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
W średniej misce wymieszać cukier granulowany i 2 łyżki mąki, mieszając trzepaczką.
Dodać białko jaja i 3 kolejne składniki, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z wiśniami.
Rozprowadzić mieszaninę wiśni na przygotowanej skórce; posypać równomiernie zarezerwowaną mieszaninę owsianą nadzieniem.
Piec w 325 przez 40 minut, aż brzegi będą złote. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.