Batoniki Sernikowe

Batoniki Sernikowe
Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, skondensowane mleko, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Dyniowe Batoniki Sernikowe, Sernik Toffi Z Polewą Czekoladową, oraz Czekoladowe serniki z chipsami toffi i kruchą skórką Brownie {rozjaśnione}.

Instrukcje

1
Roztopić chipsy i masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać z okruchami krakersów i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wcisnąć połowę mieszanki do nieczystej 13" X9 " patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty; wymieszać ze skondensowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać wanilię i jajko; dobrze wymieszać i zalać mieszanką okruchów. Wierzch z pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Schłodzić do twardości; pokroić w kratki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn