Batoniki Orzechowo-Migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Orzechowo-migdałowe przekąski spróbować. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masywne masło orzechowe, płatki owsiane czekolady, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Migdałowo-Kokosowe Batoniki, Migdałowe Precel Snack Bary, oraz Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać Pianki i masło orzechowe; gotować 3 protokół lub do gładkiej, stale mieszając.
Wyjąć mieszaninę z ognia; wymieszać płatki zbożowe i kolejne 4 składniki (przez sól).
Pracując szybko, rozprowadź mieszaninę na 8-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Za pomocą mokrej łyżki rozprowadzić mieszaninę na nawet 1-calową warstwę; odstawić na 1 godzinę lub do momentu ustawienia.