Batoniki Musli Pieczone Soft + Chewy Bez Cukru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Soft + Chewy Baked Granola Bars. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Mieszanka wody, ziarna soli morskiej, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Heavenly Gluten Free-Wegańskie Batony Musli Soft & Chewy, No Bake Chewy Cocoa Granola Bars {Cukier Rafinowany, Bez Glutenu I Orzechów}, oraz miękkie i do żucia batoniki z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż 9-calową kwadratową patelnię z dwoma kawałkami papieru pergaminowego, po jednym w każdą stronę.
Dodać płatki owsiane do szybkiego blendera. Zmiksować na najwyższych obrotach, aż powstanie drobna mąka.
Do dużej miski dodaj mąkę owsianą.
Dodać wodę i pestki daktyli do blendera. Pozwól datom moczyć przez 30 minut, jeśli są nieco twarde lub blender ma trudny czas mieszania dat gładkich. Gdy będą miękkie, wymieszaj daktyle i wodę, aż będą super gładkie.
Dodaj wszystkie składniki do miski z mąką owsianą i dobrze wymieszać, aż się połączą.Miarka mieszaninę do patelni i rozprowadzić ją łopatką tak równomiernie, jak to możliwe. Możesz użyć lekko mokrych rąk, aby wygładzić go w razie potrzeby.
Piec w temperaturze 163° przez około 23-25 minut, lub do jędrności w dotyku.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 5 minut, a następnie podnieś ją i przenieś do regału chłodzącego na kolejne 5-10 minut. Pokrój i ciesz się!Sugeruję zamrożenie resztek, aby zachować świeżość.