Batoniki Marchewkowo-Ciastkowe
Marchew-ciasto bary może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, białka jaj, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Batoniki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i margarynę na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodać maślankę, wanilię i białka; dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 5 kolejnymi składnikami (mąka przez sól); stopniowo dodawać do masy cukrowej, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać z marchewką i rodzynkami.
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 33 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.