Batoniki dyniowe z lukrem serowym

Batoniki dyniowe z lukrem serowym
Batoniki z dyni z lukrem z serem śmietankowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki dyniowe z lukrem serowym, Batoniki dyniowe z lukrem serowym, oraz Batoniki Dyniowe Z Lukrem Serowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj dużą patelnię z galaretką sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Jajka ubić w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego do spienienia; dodać biały cukier, olej roślinny i dynię. Beat na średniej prędkości, aż włączone, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
DyniaDynia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, 2 łyżeczki cynamonu, sodę oczyszczoną i sól w osobnej misce. Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny jaj na niskiej prędkości, aż tylko połączone, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 25 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Beat serek, masło, i wanilia razem w misce z mikserem elektrycznym ręcznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy; ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozprowadzić lukier równomiernie na ostudzonym cieście dyniowym; posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
LukierLukier
DyniaDynia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn