Batoniki dyniowe z lukrem serowym
Batoniki z dyni z lukrem z serem śmietankowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki dyniowe z lukrem serowym, Batoniki dyniowe z lukrem serowym, oraz Batoniki Dyniowe Z Lukrem Serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj dużą patelnię z galaretką sprayem do gotowania.
Jajka ubić w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego do spienienia; dodać biały cukier, olej roślinny i dynię. Beat na średniej prędkości, aż włączone, 2 minuty.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, 2 łyżeczki cynamonu, sodę oczyszczoną i sól w osobnej misce. Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny jaj na niskiej prędkości, aż tylko połączone, 1 minuta.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 25 minut. Całkowicie fajne.
Beat serek, masło, i wanilia razem w misce z mikserem elektrycznym ręcznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy; ubijać, aż będzie gładka.
Rozprowadzić lukier równomiernie na ostudzonym cieście dyniowym; posypać cynamonem.