Batoniki Czekoladowo-Miętowe No-Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać No-Bake batony czekolady miętowej spróbować. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 213 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, półsłodkie chipsy czekoladowe o smaku mięty, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Miętowe Batoniki Czekoladowe, No Bake Miętowe Batoniki Czekoladowe, oraz Mięta Czekolada Krem Nerkowca Nie Bake Bary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj 9-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła i 1/4 szklanki czekoladowych chipsów na małym ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać okruchy ciastek, aż dobrze wymieszane; naciśnij równomiernie na patelni. Przechowywać w lodówce do firmy, o 10 protokół.
Tymczasem, w małej misce, pokonać 1/4 Puchar masła, mleko, ekstrakt z mięty pieprzowej, wanilia i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości stopniowo ubijaj cukier puder, aż będzie gładki.
Rozprowadzić mieszankę mięty pieprzowej równomiernie na mieszance okruchów. W rondlu 1-quart roztopić pozostałe kawałki czekolady i 1/3 szklanki masła na małym ogniu, stale mieszając; równomiernie rozprowadzić na mieszance mięty pieprzowej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, 10 do 15 minut. W przypadku prętów pokrój na 5 rzędów o 5 rzędów.